Oktatók

Balogh Évi
Vinyasa Flow Jóga oktató
E-mail: balogh.ev@gmail.com
Tel.: +36 30 8192468


 „A jóga olyan, mint a zene, a test ritmusa, az elme dallama, a lélek harmóniája, alkotja meg az élet szimfóniáját. (B.K.S. Iyengar)”
A 2000-es évek elején, az egyetemi testnevelés órán találkoztam először a jógával. Mindig örökmozgó voltam, így jól esett izmaim ellazítása, a koncentráltabb nyújtás, a megpihenés, a többi dinamikus testmozgás mellett. Kisebb-nagyobb kihagyásokkal, 2010-es évekre életem szerves részéve vált a jóga órák állandó látogatása, majd az otthoni gyakorlás, és a fizikai változások mellett megtapasztaltam az ászanák mentális hatását is, mely átsegített nehezebb életszakaszokon.
Megfigyelve magamon a változásokat, éreztem, tanulni és tanítani szeretnék, megtudni/megtapasztalni még többet a jógáról, és másokkal is megismertetni mindazt, amit a gyakorlás adhat, amire megtaníthat. A jóga által ismerem meg egyre jobban önmagam, tanulok elengedni, elfogadni élethelyzeteket, magamat, embereket, megértettem, hogy a változás az életem része, és nem kell megijednem tőle.
2015–ben jelentkeztem a Purnam Yoga & Meditácó Stúdió 2 in 1 Hatha és Vinyasa Flow jóga oktatóképzésére. Mivel dinamikus, energikus személyiség vagyok, első pillanattól magával ragadott a vinyasa flow áramlása, dinamikája, ritmusa, „zenéje”. Azóta ez a stílus határozza meg saját gyakorlásom és tanításom.
A tanfolyam elvégzése folyamatosan képezem magam, hogy ismereteim és tapasztalásom elmélyítése által, még többet adhassak az óráimra ellátogatóknak.
Képzések:
·         2016. 2 in 1 jóga oktatóképzés - Hatha és Vinyasa Flow Jóga Oktatóképzés (YA RYT-200) Purnam Jógaoktató Akadémia, Bálint János – 320 óra

·         2016. Vinyasa Flow oktatói továbbképzés
JógaTér Jógasítúdió, dr. Radics Klaudia – 10 óra

·         2017. Gerincterápia Jógával
Miravos táncstúdió Bene Máté Zoltán

·         2017. Pránáyáma Oktatóképzés
Purnam Jógaoktató Akadémia, Bálint János - 42 óra


Látogatható óráim:
1073 Budapest, Erzsébet krt. 51. mfsz. 1.
Az órákra bejelentkezés szükséges sms-ben 

(70/520-80-67), vagy a honlap bejelentkező felületén.
Péntek 15:30-17:00

Unity Jóga és Egészségcenter
1111 Budapest, Bercsényi utca 5.
Bejelentkezés szükséges (www.unityjogacenter.hu)
Kedd 19:15-20.45
Dóczé Nikolett
Vinyasa Flow jóga oktató

E-mail: doczeniki@gmail.com 
Tel.:+36 30 7011181


A jóga szerelem. Nekem. A jóga tapasztalás. Szerintem. A jóga tudatosság. Nekem. A jóga maga az élet. Szerintem. Évekkel ezelőtt megváltoztatta az életemet a jógával való találkozás. Először csak tűzoltás volt a stresszes mindennapokban, testmozgás, nyújtás, lazítás. Aztán életmód lett, természetes, mint a levegő, szokás, mint a reggeli fogmosás és nyomot hagyott, hagy az élet minden területén. Hogy neked mit jelent és mit adhat a jóga, azt magadnak kell megtapasztalni… Senki más nem teheti meg helyetted! Hiszem, hogy a jóga egy tudatos, egyéni megtapasztaláson alapuló önmegismerési út, amelyen bárki elindulhat. A megismerő és a megismerendő pedig egy és ugyanaz a személy, vagyis Te! A Vinyasa Flow engem arra tanít, hogy tudatában legyek minden lélegzetvételnek és mozdulatnak. Jelen legyek a jógaszőnyegemen és a mindennapokban. Hogy nyitott és bátor legyek gyakorlás közben, s az életben is!


Képzések:
·         2011 YogaWorks Yoga Alliance Oktatóképzés
Asram Jógaközpont, Katherine Munroe - 200 óra
·         2011 Vinyasa Flow Jóga Oktatóképzés
Asram Jógaközpont, Varga Judit - 30 óra
·         2012 Gyerekjóga Oktatóképzés
Asram Jógaközpont, Csíki Mariann - 64 óra
·         2012 Yoga Synergy Workshop
Simon Borg Olivier - 15 óra
·         2014 Gerincterápia Jógával Jóga Oktatói Továbbképzés
Bene Máté - 16 óra
·         2014 Yin Yoga Jóga Oktatói Továbbképzés  
Szénási Kata - 56 óra
·         2016 Jóga Terápia Képzés (ÍA RYT-500)

Purnam Jógaoktató Akadémia, Bálint János – 300 óra
Látogatható óráim:

Palajóga lakás-stúdió
1011 Bp., Pala utca 6
Előzetes bejelentkezés szükséges: 
doczeniki@gmail.com és/vagy 30/701-1181
 • Hétfő 18:30 - 20:00
 • Szerda 18:30 - 20:00
 • Péntek 18:30 - 20:00Farkas Zsuzsa
Vinyasa flow, kismama és baba-mama, gyermekjóga, gerincjóga, yin yoga oktató, Yoga Alliance RYT 200


Tel.: +36 30 9359023

Már egészen kisgyermekként kerestem valamit. A saját világomat, mozgással és nevetéssel. Gyerekként már az életemet meghatározta a mozgás és a mozgás szeretete, ezért végeztem Testnevelés és sport műveltségi területen. Majd 2009-ben gyermekjóga oktató lettem. Itt éreztem meg a jóga végtelen szabadságát, így keretek között, szabadságot megélve, mozgásfejlesztéssel alakítottam ki a saját óráimat. Később kezdtem el felnőtteket tanítani, a hozzám járó gyerekek szüleinek kérésére. Ebből alakult ki az Örömjóga, mely a saját fejlesztésem, ahol a jógázás örömét szeretném tovább adni. Így találkoztam a vinyasa flow-val, és az áramlással mely teljesen elvarázsolt. Megtaláltam a gyermekként megélt végtelen szabadságot, ötvözi az általam fontosnak tartott egyetemes igazságot, könnyed és mégis kihívásokkal teli mozdással. Szembesít azzal, ki vagyok aznap és hogy érzem magam.
A jóga és a jóga szeretetének átadását életfeladatomnak tekintem. 


Képzések:
 • 2009. Gyermekjóga Oktatóképzés
Asram Jógaközpont, Csiki Mariann
 • 2011. Gerincterápia Jógával
Asram Jógaközpont Bene Máté Zoltán
 • 2013. Kismama és Baba-mama Oktatóképzés
Sarasvati Yoga, Kotroczó Anikó
 • 2013. Gerincjóga Oktatóképzés
Mandala Jógastúdió
 • 2013. Vinyasa Flow oktatói továbbképzés
Asram Jógaközpont, Varga Judit
 • 2014.– Vinyasa Flow Oktatóképzés
Asram Jógaközpont, Varga Judit, 200 óra
 • 2014. Yin Yoga oktatói továbbképzés
Asram Jógaközpont, Kata van Doesselaar


Látogatható óráim:
1106 Budapest, Örs vezér tér, Fehér út 10. WhiteOffice Irodaház, 23-as csengő

 • Csütörtök 18:30 - 20:00


 • Hétfő: 19:30 - 21:00     (2014. decemberében szünetel)

1136 Bp. Tátra u. 5/b

 • Szerda 11:00 - 12:30Gfellner Judit
Vinyasa Flow jóga oktató

E-mail: jgfellner@hotmail.com
Tel.: +36 30 4590810

Mindig is kíváncsi természet voltam. Amit az élet hozott, kíváncsi várakozással fogadtam és nem álltam a megtapasztalás útjába.
Mikor az életembe "csöppent" a jóga, ugyanez a nyitottság vezérelt és hajtott óráról órára, jógastílusról jógastílusra, majd jógaiskoláról jógaiskolára. Közben egyre közelebb jutottam magamhoz.
Hogy megérkeztem-e? Haladok. Fontos ez? A jelen a fontos. A MOST.
MOST úgy érzem remek helyre hajózott életem vitorlása. A Vinyasza Flow jóga vizeire. izgalmas, örökké változó és a dinamizmusában meditatív vizek ezek.
Hullámok, tudatos lélegzetek, erőt igénylő mozdulatsorok során fedezed fel tested, korlátaid, vágyaid. És ha igazán "csendben" maradsz és figyelővé válsz, meglátod MAGAD. Kell ennél több? :)

Látogatható óráim:
Órarendem jelenleg szünetel.

Jagicza Berta
Vinyasa Flow jóga oktató, hatha jóga oktató, gerincjóga oktató, kismama jóga oktató

E-mail: jagicza.berta@gmail.com
Tel.: +36 30 2028922

Óráimon a vinyasa flow lágy dinamizmusa a hatha jóga statikusságával, precizitásával keveredik. Ez a kettő teremti meg az egyensúlyt, hozza vissza a gyakorlót a középpontba. Testrészek vagy csakrák adják az óra aktuális témáját vagy a jelen lévő gyakorlók kívánsága a fő vezérfonal.
Amióta csak vissza tudok emlékezni a sport napi rendszerességgel az életem része. Az élsportban elért eredményeimre szívesen emlékezem vissza, ám a testem igazi megismerését a jógával való találkozásnak köszönhetem. A jóga mindezeken túl egész gondolkodásom, életszemléletem és életmódom átalakulását hozta. Nem ismerek még egy ilyen tökéletes rendszert, amely ennyire magától értetődő és mindenre választ adó lenne.
Előző munkahelyemen, a bioélelmiszereket gyártó Biopont Kft.-nél az egészséges életmódra, táplálkozásra adtam gyakorlati tanácsokat, valamint írtam cikkeket a fogyasztóknak és szerveztem a témában rendezvényeket a cég PR vezetőjeként. A dolgozók elégedettségének javítása érdekében jógát szerveztünk a helyi raktárba. Ez volt az első találkozásom a jógával.
A gerincjóga rendszer, valamint a tradicionális hatha jóga lelkes gyakorlója, később pedig főállású oktatója lettem. Több különböző jógaoktató képzésben részesültem, 2008-ban pedig az International Wellness Institute (OKJ-s) Sport- és Jógaoktató képzését végeztem el. A Kismamajógáról a Padma Jógastúdióban Bálint Gyöngyitől és Kapisinszky Judittól kaptam kimerítő képzést. Mesteremnek a Purnam jógastúdió vezetőjét Bálint Jánost tartom, jelenleg is az általa vezetett Purnam jógastúdió Yoga Alliance által regisztrált oktatóképzőjében koptatom a padot, illetve a jógamatracot.
Szívesen gyűjtök tapasztalatokat más jógaoktatóktól, új aspektusokat megfigyelve. Bene Máté Szabolcstól a gerinc jógaterápiájában szereztem jártasságot. A dinamikus jógastílusokkal különösen szívesen ismerkedem, Varga Judit Vinyasa Flow órái inspiráltak arra, hogy a témában is képezzem magam. Az idei nyáron az Asram jógaközpont Vinyasa Flow oktatói továbbképzését végeztem el.
Az oktatás számomra új kihívás. Örömteli másokat is hozzásegíteni ahhoz az élményhez, amit nekem a jóga adott. Törekvésem, hogy ezt kellő alázattal és odaadással tegyem.


Kátai Zsuzsi
Vinyasa Flow jóga oktató

Email: kataizsu@gmail.com
Tel.: +36 30 2740730


Kis gyerekkorom óta életem fontos része a mozgás. Éveken keresztül lelkiismeretesen jártam aerobikozni, tornászni, edzőterembe, stb. Aztán egy idő után úgy éreztem, ebben a sok sportolásban túl sok a „test”, és elkezdett hiányozni a „lélek”.

Elkezdtem jógázni, és az AUM zengetésekor éreztem:  „hazataláltam” J.
A gyakorlás olyan tudatossághoz, önbizalomhoz és önismerethez segített hozzá, amelyet korábban nem ismertem: új távlatok nyíltak meg, célok rajzolódtak ki.
Úgy gondolom, hogy az ember élete ezek nélkül csak sodródás.
Kellő önismeret és tudatosság szükséges ahhoz, hogy az élet (érzelmek, érzékelés, ego) ne úgy rángassa az embert, mint a madzagok a marionett bábut.

A tudatos, koncentrált mozgás – mint a Vinyasza Flow jóga - remek módja annak, hogy formáljuk szokásainkat, és ennél fogva életünket is.
A jóga tiszta és igaz útja a fejlődésnek; többféle úton, de ugyan oda vezeti gyakorlóját: harmóniához, derűhöz és szeretethez.

Képzések:
 • 2012 – Hahota jóga oktatóképzés
Asram Jógaközpont, Pongó Krisztina 15 óra
 • 2014 – Vinyasa Flow YA Oktatóképzés
Asram Jógaközpont, Varga Judit 200 óra


Látogatható óráim:
Moksha Yoga Club
1073 Bp., Barcsay u. 14.

 • Szerda: 19:30 – 21:00
 • Péntek: 18:00 - 19:30Kiss Blanka Julianna
Vinyasa flow jóga oktató

E-mail: blanka.julianna.kiss@gmail.com
Tel: +36 30 3406147


Sokan vélekednek úgy a jógáról, hogy teljesen megváltoztatta az életüket: jött egy betegség, krízis, amelyben a jóga volt a mentőöv. Ebbe a táborba tartozom én is. Kicsi ovis korom óta a mozgás szerves része volt az életemnek. Olyan volt nekem mint a levegő. Főleg nehéz, kihívásokkal teli versenysportot, extrém sportokat űztem. Aztán az élet úgy döntött 2011-ben, hogy szeretne megtanítani egy kicsit lelassítani és figyelni, ezért megajándékozott a Sclerosis multiplex nevű betegséggel. A felépülésem során találkoztam a jógával. A nulláról indultam és szépen lassan megismertem a testem, elkezdtem együtt dolgozni vele, szinte csapatként, társként, ahelyett, hogy a fejemben döntöttem volna mindenről. Megtanultam keményfejű harcosként alázattal meghajolni a testem előtt. Csodálatos és felejthetetlen érzés volt felvenni a kapcsolatot és kommunikálni minden egyes kis izmommal, és minden lélegzetre együtt mozdulni. Eltűnt a külvilág zaja, eltűntek a fejemben kavargó gondolatok, mintha visszaszippantottak volna a jelenbe és hirtelen megéreztem a létezést. Akkor értettem meg, hogy ez a jóga csodája: megtanít élni, létezni, lélegezni, érezni. Azért lettem oktató, hogy segítsek másoknak is átélni, megtapasztalni ezt a csodát, és ha egyvalakinél is sikerrel járok, már megérte!
A mottóm: "Nem az vagyok, ami történt velem. Az vagyok, amit választottam, hogy legyek." (C.G. Jung)


Képzések:
2014. Vinyasa Flow Jóga Oktatóképzés
Asram Jógaközpont, Varga Judit – 200 óra

2015. Hogyan taníts jógát angolul
Asram Jógaközpont, Varga Judit

2015.Vinyasa Flow Jóga Haladó Oktatói Továbbképzés
Asram Jógaközpont, Varga Judit 

2015. Yoga Synergy Workshop
Jurányi ház, Simon Borg Olivier

2015. Chakra Yoga Flow Training
Asram Jógaközpont, Szénási Kata


Látogatható óráim:
Asram Jóga és Meditációs Központ – Pest
1136 Bp. Tátra u. 5/b

 • Hétfő: 17:30 – 19:00
 • Szerda: 18:15 – 19:45
 • Csütörtök: 17:40 – 19:10
Kék Lótusz Életmódközpont
1085 Bp. Stáhly u. 13.
 • Kedd: 17:30 - 19:00


Kiss Edina
Vinyasa Flow jóga oktató, gyerekjóga oktató, Balanced Lifestyle jógaszakértője 
Yoga Works Teacher Training - 200 hrs, Yoga Alliance

Honlap: drgulyas.hu
E-mail: edikiss@t-online.hu
Tel.: +36 30 9105015

A jóga mindig is az èletem része volt. 20 évesen , a főiskolán kezdtem el heti 2 alkalommal gyakorolni egy Hatha jóga csoportban. Akkor még csak éreztem, hogy ez nekem jó, nem foglalkoztatott igazán, hogy miért, de működött. Valahogy máskènt indult a nap, ha jógával kezdtem, jobban tudtam koncentràlni, higgadtabban tudtam kezelni a saját érzelmeimet, másfajta gondolatok gyökereztek a fejemben a gyakorlás után. A saját gyakorlásomat mindig meghitt, intim pillanatokkènt éltem meg, ritmikusan szükségem volt rá fizikailag- lelkileg- szellemileg. Lassan szerelemmé vált, természetes részévé az èletemnek.
Tanítani akkor kezdtem, mikor 2 gyermekem bekerült az óvoda, iskola világába, így újra lehetőségem nyílt arra, hogy kreativitásomat és felszabadult időmet a munka terèn is kamatoztassam. Mivel legelső szakmám pedagógus, tanítónő, így előszőr ösztönösen kerültem Csíki Mariann nagyszerû Gyermekjóga Oktatói Tanfolyamára. 2008-ban szereztem Gyermekjóga Oktatói minősítést. A gyermekjóga területe egy nagyon sajátos, varázslatos " sziget" a jóga világán belül. Gyakotlatilag egy dinamikus, mozgásos, mesés drámajáték, amely nemcsak az idegrendszer fejlesztésének hatékony módszere, hanem az érzelmi intelligencia megalapozásának is egy széles tárháza lehet.
2008 óta vezetek gyerekjóga csoportokat Szentendrén. Majd 2009- ben Bene Máté Zoltán  Gerincjóga tanfolyamain szereztem még gyakorlati tudást a gerincjóga szerepéről, prevenciós és korrekciós lehetőségeiről. Ekkor kezdtem el felnőttekkel is foglalkozni. 2010- ben végeztem el Budapesten a Yoga Works Teacher Training Kèpzés, amely Amerika egyik legelismertebb oktatóképzése. Ez az iskola dinamikus jógastílust oktat, megtanítja a "flow" jellegű gondolkodást és mozgást, a légzésre alapozott dinamizmust. Ötvözi az Astanga jóga erőfeszítését,az Iyengar jóga precizitását és Desikachar egyènre szabott elveit.
2011- ben Varga Judit magas színvonalú Vinyasa Flow Oktatókèpzèsét végeztem el, ès azóta is örömmel látogatom a tovàbbkèpzèseket ebben a tèmàban.
2013- tól a Balanced Lifestyle (drgulyas.hu), életmód portálon jelennek írásaim , és vezetem a Balanced Lifestyle egészséghét jógagyakorlásait.
Óráimat- ahogy saját gyakorlásaimat is- a vinyasa flow szabad hullàmzása jellemzi, àllandóan vàltozó tèmában, de mindig a jelenben gyökerező tudatossággal.
Vallom, hogy a jóga nem cél, hanem egy tökéletes eszköztár, melyet kitartóan, szeretettel alkalmazva megismerhetjük , kiteljesíthetjük önmagunkat és szolgálhatunk másokat. A jóga nem ér véget a matracon való gyakorlással és meditációkkal, valójában ott csak elkezdődik. Szándékom, hogy ezt minél többen megtapasztalják.
Tanáraim: Csíki Mariann, Varga Judit, Bene Máté Zoltàn, Katherine Munroe, Simon Borg Olivier

Látogatható óráim:
Jelenleg külföldön tartózkodom,az órarend emiatt szünetel.


Korpás Eszter
Vinyasa Flow Jóga oktató


E-mail: eszter.korpas@gmail.com
Tel.: +36 30 4514410

Bár 2002-ben jutottam el életem első jógaórájára, az ezt követő 9 évben a jóga megmaradt számomra egyfajta hobbi szinten. A fordulópontot 2011 hozta, innentől a gyakorlás a mindennapjaim részévé vált, aminek köszönhetően azóta is folyamatosan érzem magamon a jóga gyógyító, formáló hatását. Az azóta eltelt években folyamatosan részt veszek workshopokon, tanfolyamokon, táborokban és keresem a tanulási, fejlődési lehetőségeket. 2014-ben végeztem el a Purnam Jógaoktató Akadémia 260 órás hatha jóga oktatói képzését, amivel párhuzamosan el is kezdtem heti rendszerességgel jógaórákat tartani. Azóta több oktatói továbbképzésen is részt vettem, jelenleg a Purnam terápiás jóga képzésére járok.
Úgy gondolom, mindenkinek magának kell megtalálnia azt a stílust, azt a gyakorlási formát, ami az adott időszakban éppen a számára a leghatékonyabb fejlődést biztosítja, ami azt is jelenti, hogy ezt időnként felül kell vizsgálni és szükség szerint elindulni a változás irányába.
A jógaoktatással fő célom, hogy rámutassak, mindannyian képesek vagyunk a fejlődésre és tenni tudunk azért, hogy harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb, teljesebb életet éljünk fizikai, mentális és lelki szinten is.

Képzések:
 • 2012 Vinyasa Flow Tanfolyam
Purnam Jógaoktató Akadémia, Regősvölgyi Regina – 120 óra
 • 2014 Hatha jóga oktatói képzés (YA RYT-200)
Purnam Jógaoktató Akadémia, Bálint János - 260 óra
 • 2014. Vinyasa Flow oktatói továbbképzés
Purnam Jógaoktató Akadémia, Regősvölgyi Regina - 60 óra
 • 2015. Relaxáció és meditáció oktatóképzés
Purnam Jógaoktató Akadémia, Bálint János - 120 óra
 • 2015 Vinyasa Flow oktatói továbbképzés
Ashram Jóga és Meditációs Központ, Varga Judit - 4 nap
 • 2015. Jóga Terápia Képzés (YA RYT-500 I. Félév)
Purnam Jógaoktató Akadémia, Bálint János - 160 óra

Látogatható óráim:
1073 Budapest, Erzsébet krt. 51. mfsz. 1.
Az órákra bejelentkezés szükséges sms-ben 
(70/520-80-67), vagy a honlap bejelentkező felületén.

 • Hétfő 17:30 – 19:00


Kriston Adrienn
Vinyasa Flow jóga oktató

E-mail: adrienn@kriston.hu

A létkérdések, az igazság keresése gyerekkorom óta áthatja az életem. Akárcsak a mozgás és a természet szeretete. Szeretem a kihívásokat, amelyek mind a fizikai testemet, mind a szellemi koncentrációs erőmet egyszerre igénybe veszik.
Személyiségemből adódóan a dinamikus jóga irányzatok felé húz a szívem, de a statikusabb, hatha gyakorlás mélységei is megérintenek, valamit az ajurvéda testre, egyénre szabott gyakorlása is áthatja a jóga szemléletem.
A vinyasa flow sorozatainak változatossága és kreativitása lenyűgöz. Élvezem a ritmusát és a fizikai erőpróbáit. Éberen tart és tanít a nehézségeimről és erősségeimről. Számomra a vinyasa flow jóga olyan, mint az élet: állandóan változik, mindig alakul. Hol benne maradnál még egy-egy helyzetben, hol élvezed a változást.
Találd meg az állandóságot az örök áramlásban! Találd meg a könnyedséget az erőfeszítésben!- ezt számomra egy fontos üzenete a dinamikus jógának.

Képzések:
·         2011 Vinyasa flow tanfolyam
Purnam YS, 120 óra
·         2012 Hatha jóga oktatóképzés
Asram YS, 250 óra
·         2013 Vinyasa Flow oktatói továbbképzés
Asram YS 25 óra
·         2014 Ajurvédikus jóga oktatóképzés
Agni-Soma YS, 200 óra
·         Vinyasa Flow oktatói továbbképzés
Purnam YS, 60 óra
·         Gerincterápia jógával
·         2015 Relaxáció és meditáció oktatóképzés
Purnam YS, 160 óra

Látogatható vinyasa flow óráim:
1147. Bp. Öv utca 140.
Hétfő 18:00-19:30

1073 Budapest, Erzsébet krt. 51. mfsz. 1.
Kedd 19:30-21:00

1037 Budapest, Kunigunda u. 18.

Csütörtök 19:15-20:45


Hatha órák, workshopok, tanfolyamok és táborok a FB oldalon!Losoncziné Nagy Éva
Vinyasa flow, Kismama és Baba-Mama, Yoga Alliance RYT 200

E-mail: joga@alehopp.hu
Tel: +36 30 3908188


A jóga boldoggá tesz. Ilyen egyszerű. Harmóniát ad, kikapcsol és feltölt. Ezért jógázom.
 Artista pályafutásom során sokszor éreztem ugyanezt. Öröm volt a mozgás. Azonban volt olyan is, amikor az örömet a teljesítménykényszer váltotta fel.
A jóga nem kényszer. A jóga szabadság, a szeretet kiteljesedése önmagad és a környezeted felé.
 A Vinyasa Flow természetes ritmust ad, lágyan vezet. Egy könnyed tánc. Könnyedséghez, hajlékonysághoz és erőhöz  jutsz általa. Megtanítja a helyes légzést, de a türelmet is, hisz az önmegismeréshez türelemre, időre van szükség.
Szeretném megosztani másokkal is a jóga minden örömét! Ezért lettem jóga oktató.
 Négy gyermek édesanyjaként természetes döntés volt számomra, hogy kismamákat is szeretnék oktatni, akárcsak kisbabás anyukákat valamint gyermekeket.
Vágyam a „cirkuszi mozgásformák” ötvözése a jógával, mert a jóga mindig, mindenütt jelen lehet.

Képzések:
·  2014. Yoga Alliance Vinyasa Flow Jóga Oktatóképzés
Asram Jógaközpont, Varga Judit – 200 óra

·  2015. Hogyan taníts jógát angolul
Asram Jógaközpont, Varga Judit

·  2014.Nemzetközileg Akkreditált Kismama és Baba-Mama Jóga Oktatóképzés
Sarasvati, Kotroczó Anikó - 128 óra


Látogatható óráim:
1024 Bp., Ady E. u. 1. I/1


·        Szerda: 20.15 – 21.45 Kezdő Vinyasa Flow tanfolyam


Németh Katalin
Vinyasa Flow jóga oktató

E-mail: katane.yoga@gmail.com 
Tel.:+36 20 4099737

A mozgás mindig az életem része volt, mert mozogni jó. A jóga világával elsőként a hatha, majd később a Bikram jógán keresztül ismerkedtem meg több, mint 7 évvel ezelőtt. Abban bíztam, hogy a felfűtött teremben a méregtelenítés intenzívebb és fizikailag könnyebben érem el a kitűzött célt. Ma már azt vallom, hogy a helyes légzés annyira felfűti a testet, mintha melegben gyakorolnánk. A rendszeres gyakorlás által rövid időn belül éreztem a testemben végbemenő változást, erősebb és hajlékonyabb lettem. Majd rájöttem, hogy a jóga ennél több, mentálisan megerősített és könnyebben vettem a mindennapok akadályait.
Ma már napi rendszerességgel gyakorlok, a vinyasa flow jógastílus számomra szerelem. A gyakorlások során magával ragadott a lélegzet, a mozdulat és a zene összhangja, a változatosság, az áramlás, a dinamizmus, az elmélyedés, a megújulás és mindezen élmények megtapasztalása közben az önmagammal való ismerkedés folyamata.
A 200 órás vinyasa flow oktatóképzést Varga Juditnál végeztem, amellyel a Yoga Alliance által akkreditált RYT 200 oklevelét kaptam. Fantasztikus élménnyel és tudással gazdagodtam, amit szeretnék mássokkal is megosztani.
A jóga számomra egy végtelen út, mely úton nem a cél a fontos, hanem az útközben szerzett tapasztalat… J


Képzések:
 • 2014 Ashtanga Vinyasa tanfolyam
Atma Center – Major Ági
 • 2014 Vinyasa Flow Jóga Oktatóképzés
Asram Jógaközpont, Varga Judit - 200 óra
 • 2015 Hogyan taníts jógát angolul továbbképzés
Asram Jógaközpont, Varga Judit

Látogatható óráim:
1173 Budapest, Vadkacsa u. 89.

 • Hétfő 08:00 – 9:30
 • Kedd 16:15 - 17:45 (tinijóga)
 • Csütörtök 18:00 – 19:15
 • Szombat 10 - 11:30 (tinijóga)
 • Vasárnap 10 – 11:30

LoveYoga
1037 Budapest, Kunigunda útja 18.

 • Szerda 10:00 – 11:30
 • Péntek 15:00 - 16:30
 • Péntek 17:00 – 18:30

Infinity yoga lakás-stúdió
1164 Budapest, Gesztenye u. 7.
Előzetes bejelentkezés szükséges: 
katane.yoga@gmail.com és/vagy 20/409-9737


 • Hétfő 18:00 - 19:30
 • Szerda 18:00 - 19:30Perlmutter Brigitta
Vinyasa Flow Jóga oktató

E-mail: brigo25@gmail.com

Kislány koromtól kezdve a mozgás része volt az életemnek.Sokáig kerestem önmagam,amire 2008-ban keresztezte  életutamat a jóga és felismertem,hogy ez az irány ,amit nekem szánt a sors.A jóga egy életmód ami az embernek a mindennapi életében nagy segítséget tud nyújtani mind szellemileg ,fizikailag.Mindenkinek saját maga kell megtapasztalnia ,de ha ráérzel a jóga érzésére soha többet nem akarod majd elengedni.
Megtapasztalásom szerint a jóga egy tudatos életmód ami segít,hogy megismerd önmagad és kinyitsd azokat a kis ajtókat magadban amiket az évek során bezárták ott a mélyben. Segít feloldani az energiablokkokat,segít szabadnak lenni,segít szabadon létezni. A jóga egyben a szabadság és szeretet:)
Óráimon a gyakorlókat arra próbálom rávezetni ,hogy hogyan harmonizálják össze a testüket a légzéssel és a mozgással,hogy ne erőmunkával végezzék az ászana gyakorlást ,hanem a légzés irányítsa a mozgást.
A Vinyasa Flow Jóga pont erre tanít meg ,hogy tudatában légy minden lélegzetvételednek és mozdulatok .Segít visszatalálni a természethez a rohanó világból.

Képzések:
 • 2012. Hatha Jóga Oktatói Képzés
Chili jóga studio, Nagy József és Pártos Csilla – 200 óra
 • 2013. Gerinc jóga terápia alap és haladó tanfolyam
Bene Máté - 36 óra
 • 2013. Vinyasa Flow jóga óktatói képzés
Asram Jógaközpont, Varga Judit - 80 óra
 • 2013. Kismama jóga oktatói tanfolyam
Padma Jóga Stúdió, Kovács Gyöngyi - 80 óra
 • 2014. Hatha Yoga TTC teacher training
India Mystic School, Noah McKenna - 200 óra angolul
 • 2014. Vipassana meditation training
India ,Chengannur

Làtogatható óráim:
1025 Bp Törökvész út 87-91. V. em.

követni tudod az óráimat a Chili jóga Facebook oldalán vagy

érdeklődni tudsz tel :06-30 8667164Polyák Georgina
telefonszám: 06 30 957 7360
honlap: www.zoldteahaz.com/hu/joga

Körülbelül 20 éves korom óta jógáztam a mozgás szeretete miatt, de az igazi változást egy tengerparti jógatábor hozta meg számomra. Teljesen átalakult bennem a jóga fogalma és végre megéreztem magamban a lényegét. Azóta a jóga és a napüdvözletek szerelmese vagyok. Számomra olyan ez, mint egy imádság, egy út önmagamhoz és másokhoz. Személyes tapasztalatom, hogy a jóga gyakorlásával könnyebben tudom kezelni a napi feszültségeket, stresszes helyzeteket, fizikailag erősebb, lazább és egészségesebb lettem. Folyamatos fejlődést biztosít, kihívást ad, ezzel együtt elfogadásra és önismeretre tanít. Szerintem a jóga egy csodálatos eszköz, ami segít megtalálni a harmóniát saját magamban és az életben. Hálás vagyok ezért a kimeríthetetlen adományért, a jógáért, minden tapasztalásért, az életért.
Jelenleg Balatonfüreden tartok Vinyasa Flow és Kismama Jóga Flow órákat.
Előzetes bejelentkezés szükséges!


Képzések:
2014. Gerincjóga Oktatói + OKJ-s Sportoktatói Képzés
Mandala Jógastúdió, Spala Korinna, Németh Gergő, Pápa Gyöngyvér
2014. Gyakorlatsorok összeállítása, oktatói továbbképzés
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola, Medvegy Gergely
2015. Napüdvözlet intenzív tanfolyam
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola, Medvegy Gergely
2015. Yoga Alliance Vinyasa Flow Jóga Oktatóképzés
Asram Jógaközpont, Varga Judit – 200 óra
2015.  Yoga Synergy Workshop
Jurányi ház, Simon Borg Olivier
2016. Hogyan taníts jógát angolul, továbbképzés
Asram Jógaközpont, Varga Judit
2016. Kismama és Baba-Mama Jóga Oktatóképzés

Asram Jógaközpont, Varga Judit, Csíki Mariann
Selmeci Bojána
Vinyasa Flow jóga oktató, OKJ-s Sportoktató, Gerincjóga, Női jóga, Hatha jóga oktató

E-mail: jogagrubedli@gmail.com
Tel.: +36 303567362

A jógára 2009-ben találtam rá egy betegség kapcsán, melyhez kiváló terápiának bizonyult. Azóta a jóga folyamatosan beszivárgott a mindennapjaimba, alapjaiban megváltoztatta az életemet és az egészségemet. 2014-ben megismerkedtem a Vinyásza Flow stílussal, ezzel új korszak kezdődött jógás életemben. A Vinyásza Flow számomra tökéletesen egyesíti a precíz tervezést, a kreativitást és a művészetet, és folyamatos fejlődésre, gondolkodásra, megújulásra inspirál. 
Órákat 2011 szeptembere óta tartok a Grübedli Játszóházban. Az oktatás ugyanolyan örömforrás számomra, mint a tanulás. Elsődleges célom, hogy vendégeimmel megkedveltessem a jógázást, és megtapasztalják az örömteli gyakorlás élményét. Óráimon igyekszem családias, oldott hangulatot teremteni, és a gyakorlást a résztevők aktuális állapotához igazítani.
Fontosnak tartom az őszinteséget, a szépséget és a testi-lelki harmóniát. Figyelmem mostanában a nőiesség megélése, illetve a stresszoldás témájára irányul, ebben szeretnék magamnak és másoknak is segíteni a jógán keresztül.


Képzések:
·        2011 Gerincjóga Oktatói és OKJ-s Sportoktatói Képzés
Mandala Jógastúdió
·        2012 Női Jóga Oktatóképzés
Mandala Jógastúdió
·        2013 Hatha Jóga Oktatóképzés alaptanfolyam
Mandala Jógastúdió
·        2013 Vinyásza Flow Jóga Oktatói Továbbképzés
Asram Jógaközpont, Varga Judit
·        2014 Yoga Alliance Vinyasa Flow Jóga Oktatóképzés
Asram Jógaközpont, Varga Judit – 200 óra


Látogatható óráim:
Bp., XIII ker. Szent László u. 92.
 • Szerda 18:30 - 20:00Stefán-Brogyanecz Kriszti
Vinyasa Flow Jóga oktató

E-mail: funkyyogini@gmail.com

Egészen kicsi korom óta végzek valamilyen mozgást. Kipróbáltam nagyon sok mindent, mire megtaláltam a Vinyasa Flow jógát, amiben minden megvan, amire szükségem van. Egy kicsit olyan, mint a tánc, áramló és lágy, de közben nagyon erőteljes, és koncentrációt igényel. Mindenki megtalálhatja benne azt, amire éppen aznap szüksége van. Fejlődhet testileg és lelkileg egyaránt.
Szeretem a vidámságot, az életörömöt, az energiát, és ezt szeretném mindenkinek átadni gyakorlás közben. Nekem a jógázás feltöltődésről, pozitív szemléletről, és soha véget nem érő próbálgatásról, kísérletezésről szól. Szeretem az újabb és újabb kihívásokat, vicces pózokat. :)
Varga Juditnál végeztem 200 órás (Yoga Alliance által akkreditált) jógaoktató képzést. Judit mellett további inspiráció számomra még Kathryn Budig, Dice Iida-Klein, és gyakorlatilag az összes modern Vinyasa Flow oktató.


Képzések:
 • 2014. Vinyasa Flow Jóga Oktatóképzés
Asram Jógaközpont, Varga Judit - 200 óra
 • 2015. Hogyan taníts jógát angolul
Asram Jógaközpont, Varga Judit


Látogatható óráim:
1024 Bp., Ady E. u. 1. I/1

 • Szerda  9:00 - 10:30
 • Péntek  9:00 - 10:30

1136 Bp. Tátra u. 5/b

 • Kedd 17:30 - 19:00

Szegner Judit
Vinyasa Flow jóga oktató

E-mail: jszegner@yahoo.com
Tel.: +36 30 2745865

Írországban, Dublinban ismerkedtem meg a Vinyasa Flow jógával. Először a stílus fizikai kihívás része fogott meg, az, hogy ott az órán mindenki minden pillanatban saját fizikai határait próbálta ki-kitolni, miközben a másfél óra alatt folyamatosan mozogtunk, áramoltunk egyik ászanából a másikba. Aztán megfigyeltem mennyire könnyed, nyugodt, kiegyensúlyozott lelkiállapotban távoztam mindig az órák után.
Rájöttem, hogy egyik következik a másikból, hogy a Vinyasa Flow gyakorlása során, miközben teljes figyelmemmel jelen vagyok teremben és csak a gyakorlásra koncentrálok, testben és lélekben egyaránt megújulok, megtisztulok. Rájöttem, hogy nemcsak gyakorolni, hanem tanítani is szeretném a Vinyasa Flow-t.
Oktatóként imádom a stílus változatosságát, azt, hogy nincs két tökéletesen egyforma óra és azt, hogy ezáltal személyiségemet, egyéniségemet is könnyedén bele tudom vinni az óráimba. Szeretek más oktatóktól gyakorlatsorokat, technikákat tanulni azért, hogy fejlődjek, és ami a legfontosabb, azért, hogy amit tanultam átadhassam Neked.

Látogatható óráim:
Jelenleg külföldön tartózkodom,az órarend emiatt szünetel.Szólláth Edina
Vinyasa flow, Hatha jóga, gerincjóga / OKJ Sportoktató


A találkozásom a jógával teljesen hétköznapinak mondható. A sok tanulás az iskolában, az egyetemen és  az ülőmunka megtette a hatását - testem jelzett, szinte kiabált, hogy nem jó ez így. Majd barátnőm elhívott egy jógaórára, és ott ragadtam. Mint a Kis Herceg és a Róka minden nappal közelebb ültünk egymáshoz. Fokozatosan egyre többet és többet szerettem volna kapni a jógától. És azóta is kapom folyamatosan a rengeteg jó dolgot ennek köszönhetően. 
A jóga mellett sokat segít a mindennapjaimban a vipassana meditáció gyakorlása is. Úgy érzem, a jóga gyakorlása és a vipassana meditáció nagyon jól megférnek egymással bennem. Harmóniát és nyugalmat teremtenek, lassú és folyamatos áramlásként, de mégis aktívan dolgoznak bennem. Arra törekszem az óráimon, hogy mindezt a többi gyakorló is megtapasztalja. Ha egy ember kiegyensúlyozott, ez hatással van a környezetében élőkre is, akik tovább adhatják ezt másoknak. Lehet, hogy egy jógaóráról fáradtan megy haza a gyakorló, esetleg másnap vagy harmadnap izomlázat érez a testében. De ha közben megtalál egy pici békét, egy kicsivel több harmóniát a lelkében, a mindennapjaiban, már úgy érzem adtam valamit az embereknek. Azért oktatok jógát, mert hasznos és értékes dolgot szeretnék közvetíteni és átadni az embereknek.    

Képzések
2013. Gerincjóga Oktatói + OKJ-s Sportoktatói Képzés
Mandala Jógastúdió, Spala Korinna, Németh Gergő, Juhász Sarolta 110 óra + 80 óra


2012. - 2013 - 2015. 10 napos Vipassana meditációs tanfolyam - (Vipassana Magyarország Alapítvány)

2014 Yoga Alliance Vinyasa Flow Jóga Oktatóképzés
Asram Jógaközpont, Varga Judit – 200 óra

2015. Hogyan taníts jógát angolul, továbbképzés
Asram Jógastúdió, Varga Judit

2015.  Yoga Synergy Workshop
Jurányi ház, Simon Borg Olivier

2013 - 2014 - 2015 Gerincterápia Jógával Jóga Oktatói Továbbképzés (kezdő, haladó, mesterképzés)
Bene Máté - 46 óra

2015. Fasciology és Fasciology 2.0 - tensegrity: kötőszövet és mozgásmintatan (a kötőszövet tudománya jógás szemmel)
Bene Máté - 8 +16 óra


Látogatható óráim: 
Budapest, XI. kerület Temesvár u. 19-21
 • Csütörtök 18:00 – 19:30  Vancsura Vera
Vinyasa Flow jóga oktató, kismama és baba-mama jóga oktató


2006 óta foglakozom az emberek mozgásával, mozgatásával, kezdetben masszőrként tevékenykedtem, majd csoportos gerinctornákat tartottam. 2010 óta személyi edzőként dolgozom. A jóga gyermekkorom óta része az életemnek kisebb-nagyobb szünetekkel. 2013-ben vettem részt Kotroczó Anikó kismama- és baba-mama jóga oktatói képzésén, majd Csíki Mariannál tanultam meg a gyerek jóga oktatásának csínját-bínját, 2014-ben pedig Varga Judit 200 órás Vinyasa Flow Oktatói képzésén vettem részt.
Azóta rendszeresen oktatom, és gyakorlom ezt az irányzatot. Szüntelenül érzem a jótékony hatásait a gyakorlóimon és saját magamon is, testi, lelki és szellemi szinten egyaránt. Egyszerűen más nézőpontot kapsz általa: erősödsz, de magtanulod azt is, mihez kezdj, ha éppen aznap gyengébb vagy; egyensúlyozol, de magtanulsz esni, és felállni is. És minden, ami a jógaszőnyegen történik, átvihető a hétköznapi életedre is.
Várlak szeretettel ezen a fantasztikus úton!Varga Judit
Vinyasa Flow, kismama Jóga Flow,  baba-mama és gyermekjóga oktató,  ERYT-200

E-mail: hello.yoga@yahoo.co.uk

A jógázás művészete szerintem abban rejlik, hogy pontosan annyi erőfeszítést tegyél, amennyire szükség van. Ne többet, és ne elégedj meg kevesebbel. Hiszek a kihívások erejében, és abban, hogy erőfeszítés nélkül nincs változás. Azt is tudom viszont, hogy ha nem tudod jól érezni magad jógázás közben, hamar fel fogod adni. Ezért minden órán arra törekszem, hogy mindenkinek legyen kihívás is, és sikerélmény is, és mindenki otthon tudja érezni magát a jógaszőnyegén. 
Egy ideig Balin éltem és vezettem a sziget egyik legnagyobb jógastúdióját (Power Of Now Oasis), ahol az amerikai Yoga Alliance által akkreditált 200 órás oktatóképzéseket is tartottam a világ minden pontjáról érkező jelölteknek. Jelenleg az amerikai Yoga Alliance E-RYT 200 (Experienced Registered Yoga Teacher at the 200 hr level) fokozatával rendelkezem és az Asram Jógaközpontban tartok 200 órás, Yoga Alliance oklevelet adó oktatóképzéseket, valamint workshopokat és rendszeres órákat.
Magyarországon és Balin több oktatói továbbképzést, jóga elvonulást és workshopot tartottam, valamit oktatóképzőként részt veszek kismama és baba-mama jóga oktatóképzéseken. A Vinyasa Flown kívül tanítok Kismama, Baba-Mama, Gyerekjóga és Jin Jóga stílusokban is. Az óráim végén legtöbbször vezetett relaxációt tartok (Jóga nidra és más relaxációs technikák, kreatív vizualizáció). Sokat éltem külföldön, Balin kívül többek között Buenos Airesben, Mexikóban, Cipruson, Hondurasban, Sulawesin (Indonézia).


Képzések:
 • 2009 Yoga By The Way Yoga Alliance Oktatóképzés
Ellen de Jonge - 200 óra
 • 2010 Kismama és Baba-Mama Jóga Oktatóképzés
Asram Jógaközpont, Kotroczó Anikó
 • 2011 YogaWorks Yoga Alliance Oktatóképzés
Asram Jógaközpont, Katherine Munroe - 200 óra
 • 2013 Synergy Yoga online Jóga Anatómia Kurzus
Simon Borg Olivier - 120 óra
 • 2014 Gyermekjóga Oktatóképzés
Asram Jógaközpont ,Csíki Mariann


Látogatható óráim:
1024 Bp., Ady E. u. 1. I/1
 • Hétfő 19:15 - 20:45
 • Kedd 9:00 - 10:30
 • Szerda 17:30 - 19:00 Kismama Jóga Flow
 • Szerda 19:15 - 20:45
 • Csütörtök 9:00 - 10:30

1136 Bp. Tátra u. 5/b
 • Csütörtök 19:15 - 20:45

Online óráim:

200 órás oktatóképzés: