Egyesületi hírek

Programajánlóoktóber 17. 18:30-20:00 Állati Jóga Dzsem az A38 hajón


 
JÓGÁZZ VELÜNK A RANDOM TRIP ELŐTT DELOV JÁVORRAL ÉS ZENÉSZTÁRSAIVAL AZ A38 KIÁLLÍTÓRERMÉBEN CSODÁS KILÁTÁSSAL! 


 A Vinyasa Flow Jóga Egyesület oktatói adják egymásnak a stafétát, együtt mozgunk, együtt lélegzünk és együtt áramlunk az élő zenével. Legyél részese Te is az élménynek, mert együtt többre vagyunk képesek, mint külön-külön.

A Jóga Dzsem témája az összefogás, az együttérzés és az állatvédelem.

Az állati jó élményért cserébe arra kérünk, hogy támogasd a Noé Állatotthon Alapítványt, akik Budapest legnagyobb állatotthonaként 1992 óta végezik a bajba jutott, megkínzott, balesetet szenvedett állatok mentését. Tegyünk együtt az állatokért!

https://www.facebook.com/events/474917619531566/ 

október 14. Életünk áramlása - 7 alkalmas vinyasa flow tanfolyam Adrival
 


Ezen a 7 alkalmas tanfolyamon a mindennapokban alkalmazható tudást szeretnénk nyújtani, amely mint egy praktikus eszköztár vagy házi gyógymód segít téged, hogy egy-egy kibillent állapotodból, egy élethelyzeti nehézségből megtaláld a kivezető utat. A tanfolyamon a jóga komplex eszközeit és lehetőségeit alkalmazzuk, hogy egy adott élethelyzetben az önvizsgálat, felismerés, megértés, felelősségvállalás és megfelelő cselekvés fázisain végighaladva a teljesség és az önazonosság felé haladj.HelyszínYogatree Studio: VII. kerület Erzsébet krt. 51. mfsz 1.


Oktató

Kriston Adrienn (hatha, vinyasa flow és meditáció oktató, YA-RYT200),


 október 21 Zöld Jóga túraOktóberben ismét Zöld Jóga Túra most Szentendrén, és egy picit másképp Sajnos, nem minden állat jógázhat ilyen felhőtlenül gazdájával, mint a képen látható cica. Az októberi túránk keretében a Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesületet látogatjuk meg, ahol lehetőség lesz gazdára váró kutyusok sétáltatására, játékra a cicákkal-kutyákkal, cicák lakhelyének tisztogatására.
Időpont: 2017. október 21. 9 óra.


https://www.facebook.com/events/1678831042180677/