Egyesületi hírek

 
 
 
Programajánló


 
 
szeptember 21. Béke Világnapja
 
A Béke Nemzetközi Napja azért nagyszerű, mert az ENSZ itt a kisközösségek, civil szervezetek, a „kisemberek” kezébe „teszi” a béke sorsát. Lehet, mi tehetjük a legtöbbet a békéért? Mert a családokban, a kisközösségeinkben kell megteremtenünk a békét. Kofi Annan ENSZ főtitkár kezdeményezésének hatására szeptember 21-e erőszakmentes nap is. Tudjuk mindannyian, hogy ez is nagyon fontos, hiszen a fizikai terror mellett napjainkban egyre nagyobb teret nyer a lelki terror is. https://en.wikipedia.org/wiki/International_Day_of_Peace

 
szeptember 23. Világ Legnagyobb Szemkontaktus Kísérlete


Légy egy percre szemkontaktusban egy ismeretlennel, és éld át újra, milyen érzés az emberiség részének lenni! Ez a budapesti esemény része a Világ Legnagyobb Szemkontaktus Kísérletének, melyet a "The Liberators International" világszerte rengeteg városban szervez meg. Részvételeddel segítesz egy globális videó üzenet elkészítésében a békéről, ami összeköti az embereket.
 
szeptember 28.–október 1. Elvonulás Jóga Önismeret
Helyszín: Füle, Arany Kócsag Vendégház
Ha szeretnél kizökkenni a hétköznapok forgatagából, ha szeretnéd megtapasztalni a minden napi jógagyakorlás jótékony hatásait, ha szeretnél megismerni egyszerű önismereti gyakorlatokat, melyeket otthon is alkalmazhatsz, vagy egyszerűen csak szeretnél feltöltődni, új impulzusokkal gazdagodni, akkor itt a helyed!!!
Nagy örömmel várunk!
 
szeptember 29.–október 1. Nők egymás közt - Jógahétvége Eszterrel és Jucussal
Helyszín: Rádhé Resort Syám Meditációs & Rendezvényközpont
A hosszú hétvége alatt több stílusban és intenzitással jógázunk, valamint relaxálunk és meditálunk.
Felfedezzük a bennünk rejlő női minőségeket - finomakat eszünk, nagyokat sétálunk, lazítunk a szálloda wellness részlegében és közben jókat beszélgetünk.
 
szeptember 30. Haladó Jógaoktató képzés Varga Judittal.
Ez a 300 órás tanfolyam olyan jógaoktatóknak szól, akik már végeztek alapszintű, 200 órás oktatóképzést. Részletek itt:
 
 
 
október 14. Életünk áramlása - 7 alkalmas vinyasa flow tanfolyam Adrival
 


Ezen a 7 alkalmas tanfolyamon a mindennapokban alkalmazható tudást szeretnénk nyújtani, amely mint egy praktikus eszköztár vagy házi gyógymód segít téged, hogy egy-egy kibillent állapotodból, egy élethelyzeti nehézségből megtaláld a kivezető utat. A tanfolyamon a jóga komplex eszközeit és lehetőségeit alkalmazzuk, hogy egy adott élethelyzetben az önvizsgálat, felismerés, megértés, felelősségvállalás és megfelelő cselekvés fázisain végighaladva a teljesség és az önazonosság felé haladj.

Helyszín
Yogatree Studio: VII. kerület Erzsébet krt. 51. mfsz 1.
Oktató
Kriston Adrienn (hatha, vinyasa flow és meditáció oktató, YA-RYT200),

 október 17. Állati jó Jóga Dzsem az A38 hajón
 
Részleteket hamarosan ismertetjük.