Egyesületi hírek

 
Programajánló

Forrás: facebook

augusztus 6. vasárnap 18.00 Jóga a hídon / Yoga on the bridge iii

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is jógázhatsz a VIFE és a Flow to the People tanáriaval a lezárt Szabadság hídon!
Részletek a Facebook esemény oldalon
:

augusztus 4-5-6 Float & Flow SUPyoga 7vége
https://www.facebook.com/events/1642033539202677/?fref=ts
ÁRAMLÁS FÖLDÖN & VÍZEN - Kriston Adriennel és Uracs Amival
 
A 2,5 napos közös együttlét igazi nyári, felszabadító élmény, amelynek fő témája ezen a hétvégén a VÍZ, a mozgás, a megtisztulás, az elengedés, a feltöltődés és az ÁRAMLÁS.

A közvetlen Balaton melletti bázisunkon minden eszközzel, minden érzékre kívánunk hatni, hogy kiszakadj a hétköznapokból.

Elringatunk földön és vízen...

 
augusztus 4-5-6 Kapcsolj ki és kapcsolódj be – Lovas önismereti és jóga hétvége

Csatlakozz Varga Judithoz és Kovalik Natasához egy „glamping” stílusú nyári hétvégére, ahol a téma a jóga és önismeret lovak segítségével:


augusztus 6, augusztus 13 Flow jóga a Friss teraszon
Forrás:facebook
 

Jóga a nyaralás alatt? Akár a korábbi gyakorlásod folytatásaként, akár érdeklődő kezdőként most a balatoni nyaralásod alatt is jógázhatsz. Augusztusban két vasárnap is (augusztus 6. és 13.) egy 60 perces vinyasa flow gyakorlással teheted a hétvégédet még aktívabbá. Jógázás után a frissTerasz jóvoltából az ajándékod egy hideg gyümölcs-smoothie! Az órákat Gyalog-Szőke Zsófi vinyasa flow oktató tartja.
Helyszín: Badacsony, Kisfaludy út 1-3.

Időpont: augusztus 6. 10.00 óra, augusztus 13. 10.00 óraSzeptember 1 Iskolakezdő Jótékonysági Jóga Dzsem - Jógázz és segíts!


Kezdd az őszt jótékonysággal és gyakorold az asztéját, csatlakozz Iskolakezdő adományos Jóga Dzsemünkhöz az Iparművészeti Múzeum üvegcsarnokában! Jógázz velünk egy csodálatos helyszínen Petz Bálint és Ölvedi Gábor élő zenéjére, és az Igazgyöngy Alapítványon keresztül segíts sok sok rászoruló gyereknek az iskolakezdésben. A részleteket ezen a linken találod:

szeptember 8.–szeptember 10. Aerial jógatábor Eszterrel az Őrségben


 
A helyszín az Őrség kapujában található Kerkafalva tündéri településén 100 éve épült Dédapám Háza, egy autentikusan felújított csoda vendégház, aminek az udvarában kerül kialakításra a hammock-ok felfüggesztésére alkalmas építmény.


"Mindannyian azért küzdünk, hogy kitörjünk a szokásaink és félelmeink korlátai közül.

Az Aerial jóga megnyitja a határainkat."
szeptember 9.–szeptember 16 Repülő jógaszőnyeg, jógatábor kezdőknek és haladóknak


Forrás:facebook Ulica Kalafata, Sutivan


Szállj fel te is mellénk egy repülő jógaszőnyegre, amely Brac mesés szigetére repít, ahol garantáltan egyedi hangulatú nyaralásban lehet részed. A jógaórákat, az aszanák mélyebb megértése céljából mesékkel tesszük színesebbé, mert mint tudjuk, a jóga valójában egy belső út, mely önmagunk mélyebb megismeréséhez vezet. A mesék szórakoztatva tanítanak, elvarázsolnak, képzeletünk határtalanságát fedezhetjük ...fel általuk. A történetek révén felismered, hogy mik az erősségeid, és hogyan tudod használni azokat a mindennapokban. Így nem csak kipihenve, hanem megújulva, és önbizalommal telve térhetsz majd haza.
https://www.facebook.com/events/767045660118184/?fref=tsszeptember 28.–október 1. Elvonulás Jóga Önismeret


Helyszín: Füle, Arany Kócsag Vendégház

Ha szeretnél kizökkenni a hétköznapok forgatagából, ha szeretnéd megtapasztalni a minden napi jógagyakorlás jótékony hatásait, ha szeretnél megismerni egyszerű önismereti gyakorlatokat, melyeket otthon is alkalmazhatsz, vagy egyszerűen csak szeretnél feltöltődni, új impulzusokkal gazdagodni, akkor itt a helyed!!!

Nagy örömmel várunk!


szeptember 29.–október 1. Nők egymás közt - Jógahétvége Eszterrel és Jucussal
 

Forrás: Pinterest


 


Helyszín: Rádhé Resort Syám Meditációs & Rendezvényközpont


A hosszú hétvége alatt több stílusban és intenzitással jógázunk, valamint relaxálunk és meditálunk.

Felfedezzük a bennünk rejlő női minőségeket - finomakat eszünk, nagyokat sétálunk, lazítunk a szálloda wellness részlegében és közben jókat beszélgetünk.
 

 

szeptember 30. Haladó Jógaoktató képzés Varga Judittal.
 

Ez a 300 órás tanfolyam olyan jógaoktatóknak szól, akik már végeztek alapszintű, 200 órás oktatóképzést. Részletek itt: