Szeptemberi téma a lendület


A lendület egy fantasztikus dolog. Emlékezz milyen volt gyerekként nekifutni, és átugrani az árkot vagy egy pocsolyát (bocs, mégse, a pocsolya más, ott ahhoz vette az ember a lendületet, hogy pont a közepébe ugorhasson). Emlékezz, milyen érzés volt, ahogy elindulsz, és látod a célt, és hopp, már repülsz is a levegőben…ez a lendület, ahhoz kell, hogy szárnyalhass.

"Egész lényünket átformálhatjuk szokásaink megváltoztatásával."  Swami Ráma

A szeptember egy új kezdet, ha iskolás vagy óvodás vagy, ha ilyen korú a gyermeked, vagy oktatással kapcsolatos helyen dolgozol. Ha nem, akkor is a nyári szabadság után, mindig van egy fajta friss kezdet- érzés az évnek ebben a szakában. Jó esetben feltöltődve, új célokkal, pontosabban kirajzolódó tervekkel vágsz neki az év hátralévő részének. Az őszi időszak segít abban is, hogy learathasd a termést, aminek a magjait az év korábbi szakaszában vetettél el, ezáltal rendezettebbé, szervezettebbé válhatsz.
Szeptember elsején idén Újhold is lesz, ami ugyancsak támogat mindenfajta kezdetet, minden féle új célt, segít, hogy tisztábban lásd, merre is tartasz.
A naptár és a Hold állása is melléd áll, hogy az év hátralévő részét egy lendületes ugrással folytasd.

Sok sikert hozzá!