Kerülj áramlásba!
Vinyasa Flow Jóga ösztöndíj

Ha égsz a vágytól, hogy jógázz, de épp nincs rá anyagi kereted, pályázz a Vinyasa Flow Jóga Egyesület három hónapos ösztöndíjára! Lehetőséget biztosítunk Neked arra, hogy 3 teljes hónapig ingyen jógázz a Vinyasa Flow Jóga egyesület oktatói által felajánlott órákon, emellett az ösztöndíj időtartama alatt korlátlanul jógázhatsz az online jógaórákat áruló JógaKlikk videóival (www.jogaklikk.hu) is!

Érdemes pályáznod, ha:

-        Érdekelnek a dinamikus jógairányzatok, ezen belül a Vinyasa flow jóga,
-        csak ez az inspiráció és az anyagiak tartottak vissza a jógázástól
-        vállalod, hogy az ösztöndíj ideje alatt legalább kéthetente fényképes beszámolót (blogot) írsz a tapasztalataidról, élményeidről, személyes fejlődésedről a jóga gyakorlásodban és nem bánod, ha ezt mások is olvassák
-        Van ehhez egy kis írói vénád

Jelentkezés: 
vinyasaflow.egyesulet@gmail.com e-mail címre név, cím, telefonszám megadásával 2015. február 22-ig!

Az ösztöndíjat a pályázat nyertese 2015. március 1-jétől május 31-ig veheti igénybe!

A pályázat:
1.      Egy oldalas (A4-es oldal, 1,5-es sorköz, 12-es betűméret) fényképes motivációs levél: részletes leírás arról, hogy ki vagy, miért pályázol az ösztöndíjra, milyen jógatapasztalattal rendelkezel, és miért éppen Rád essen a választásunk.
2.      Fél oldalas (A4-es oldal fele, 1,5-es sorköz, 12-es betűméret) „blogbejegyzés”  „Imádok jógázni, mert…” vagy „Szeretnék jógázni, mert…” címmel.
3.      Név, cím, mobilszám megadása.


A pályázatot február 28-ig elbíráljuk, a nyertest telefonon és e-mailben értesítjük!